HT Laser Vaasa hakee teknistä myyjää tai myynti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen

Ammattimyyjänä vastaat valituista vakiintuneista yritysasiakkuuksista ja heidän tulevien tarpeidensa täyttämisestä. Osa työtä on myös aktiivinen uusasiakashankinta kasvokkain, virtuaalisin välinein ja erilaisissa tapahtumissa.

Asiakaspalvelun, aktiivisen myyntityön ja asiakassuhteiden säännöllisen ylläpitämisen lisäksi työ sisältää mm. tarjouslaskentaa sekä alihankintakyselyjä ja -ostoja.

Työsi on itsenäistä, joten olet oma-aloitteinen ja tiedät omasta kokemuksesta, mitä tuloksiin pääsemiseen tarvitaan. Olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ja pystyt tarjoamaan asiantuntemuksesi asiakkaan hyötykäyttöön. Parhaassa tapauksessa sinulla on jo verkostoa Vaasan seudulla ja pystyt luomaan uusia.

Toivomme sinulta

  • teollisten valmistusmenetelmien tuntemusta, ohutlevyosaaminen ja ohutlevyteollisuuden tuntemus on etu
  • vahvaa sosiaalista pelisilmää, halua kuunnella asiakasta ja kykyä keksiä keinot täyttää heidän tarpeensa
  • AutoCADin hallintaa ja teknisten piirustusten lukutaitoa
  • myyntinälkää, numerot ovat sinulle luonteva kommunikointitapa
  • suomen ja ruotsin hyvää hallintaa

 

Tule töihin kasvavaan ja vakavaraiseen, Valtakunnallisella Yrittäjäpalkinnolla palkittuun suomalaiseen perheyritykseen! HT Laser on koko Suomessa toimiva laajan kapasiteetin ja uusimman tuotantoteknologian palvelutalo. Tulet myymään HT Laser Vaasan palveluiden lisäksi koko HT Laserin tarjoomaa.

Olemme joustavia ja huomioimme työn ja perheen yhteensovittamisen. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa esim. työaikaasi. Tavoitteemme on henkilöstömme ammattitaidon jatkuva kehittäminen ja suhtaudumme kunnianhimoisesti työturvallisuuteen.

Rennon ja mukavan työyhteisön uskallamme luvata myös!

 

Voit tutustua HT Laseriin työpaikkana myös Facebook-sivultamme ja esittelyvideostamme.

 

Toivottavasti kiinnostuit! Kysy lisätietoja ja ilmoittele itsestäsi mahdollisimman pian:

Timo Wallius, yksikönpäällikkö, HT Laser Vaasa
timo.wallius[at]htlaser.fi
p. 050-4499 302

 

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

 

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2020 liikevaihtomme oli 61 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.