Haemme henkilöä TILAUSKÄSITTELIJÄN/TUOTANNONSUUNNITTELIJAN tehtävään.

Työtehtäviisi kuuluu tilausten kirjaaminen ERP-järjestelmään (Visma L7). Samalla suunnittelet valmistuksen aikataulun sekä teet tarvittavat ostot alihankintaketjusta. Jatkossa työnkuvaan kuluu myös tarjouslaskentaa.

Toivomme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta teräsrakenteiden tai levyosien valmistuksesta
  • tuntemusta konepajateollisuuden valmistusprosesseista
  • sujuvaa teknisten piirustusten lukutaitoa
  • hyvät IT-taidot

 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kehittyvässä ja kasvavassa, Valtakunnallisella Yrittäjäpalkinnolla palkitussa yrityksessä Vieremän kumppanuuskylässä.

Olemme joustavia ja huomioimme työn ja perheen yhteensovittamisen. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa esim. työaikaasi. Tavoitteemme on henkilöstömme ammattitaidon jatkuva kehittäminen ja suhtaudumme kunnianhimoisesti työturvallisuuteen.

Rennon ja mukavan työyhteisön uskallamme luvata myös!

Voit tutustua HT Laseriin työpaikkana katsomalla yritysvideomme sekä Facebook-sivullamme.

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

Ota nopeasti yhteyttä, sillä palkkaamme soveltuvan henkilön heti hänet löydettyämme.

Miika Tiikkaisen kasvokuva

Lisätietoja tehtävästä antaa osastovastaava Miika Tiikkainen, puh. 045-1276 808.

Lähetä lyhyt hakemus palkkatoiveineen jo tänään: miika.tiikkainen[at]htlaser.fi

 

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2019 liikevaihtomme oli 69 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.