Avoin työpaikka: Haemme CNC-koneistajia Tampereelle ja Keuruulle

Tule meille työkaveriksi vakituiseen työsuhteeseen!

Olemme viime vuosina kasvattaneet CNC-koneistuskapasiteettiamme ja teemme töitä monipuolisilla, laadukkailla laitteilla. Arvostamme:

  • Aiempaa koneistuskokemusta, erityisesti Mazakien käyttökokemus on etu
  • Piirustustenlukutaitoa
  • Halua oppia uutta ja kehittää toimintaa yhdessä
  • Vuorotyövalmiutta

Toivottavasti kiinnostuit ja haluat lisätietoja!

Voit tutustua HT Laseriin työpaikkana myös Facebook-sivullamme.

 

Ota yhteys

HT Laser Tampere
Satu Vähä, yksikönpäällikkö
satu.vaha[at]htlaser.fi  |  p. 050-4392 550

 

HT Laser Keuruu
Niko Kangasniemi, CNC-koneistuksen työnjohtaja
niko.kangasniemi[at]htlaser.fi  |  p. 050-4642 232

 

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2019 liikevaihtomme oli 69 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.