Tämä ilmoitus on julkaistu 30.6.2022. Paikka on täytetty, ilmoitus on poistettu 3.8.2022.

 

Hei metallialan ammattilainen – Tule töihin HT Laser Lappeenrannan yksikköön!

HT Laser Lappeenranta palvelee niin paikallisia kuin maailmanlaajuisiakin asiakkaitamme laadukkaana, joustavana ja modernina konepajana. Asiaan kuuluvien levyntyöstömenetelmien lisäksi keskitymme Lappeenrannassa laser- ja laserhybridihitsaukseen. Meillä pääset siis tekemään paitsi tuttuja hommia, myös kehittämään uutta.

 

Nyt etsimme ammattitaitoista hitsaajaa

Työtehtäviin kuuluvat hitsaustyöt sekä muut tarpeelliset tuotantoon liittyvät työt. Sinulla tulisi olla metallialan perustutkinto (tai vastaavat tiedot), käytännön työkokemusta ainakin MIG/MAG-käsinhitsauksesta (muu osaaminen on eduksi) sekä taito lukea teknisiä piirustuksia. Tietokonetta ei voi pelätä.

Luontainen halu tehdä ripeästi laadukasta jälkeä on ehdoton etu. Sinulla on oltava valmius tehdä vuorotyötä. Olethan valmis kehittymään sekä itse ammattilaisena että kehittämään porukalla omaa toimintaamme! Työsopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana.

HT Laser on vakavarainen suomalainen perheyhtiö, jolla on Suomessa nyt seitsemän tuotantoyksikköä ja lisäksi Puolassa yksi. Meillä työskentelee yhteensä yli 400 ammattilaista. Tulet tekemään töitä laadukkailla työvälineillä, sillä satsaamme tehokkaaseen konekantaan. Suhtaudumme kannustavasti työntekijöidemme taitojen kehittämiseen.

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet yhdistää työ- ja perhe-elämä ja koska jokaisen tulee päästä töiden jälkeen kunnossa kotiin, huolehdimme työn turvallisuudesta. HT Laserin ammattilaisten keskuudessa tehdyn tutkimuksen mukaan meillä työ sujuu, esimiehet ovat helposti lähestyttäviä ja työn vaatimukset ovat sellaisia, että niihin tavallinen ihminen pystyy.

 

Voit tutustua HT Laseriin työpaikkana ja työnantajana

Facebook-sivullamme,

Instagram-tilillämme ja

Youtube-kanavallamme

 

Kysy lisätietoja ja ilmoittele itsestäsi sähköpostitse, mieluiten heinäkuun puoliväliin mennessä!

Yksikönpäällikkö Anna Fellman
anna.fellman(at)htlaser.fi

 

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä), Ruotsissa sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2021 liikevaihtomme oli 70 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.