Haemme HT Laser Keuruulle lähettämöhenkilökuntaa

 

Tervetuloa töihin Keuruun suurimman yksityisen työnantajan palvelukseen!

Tavaran täytyy liikkua eli etsimme nyt Varissaaren tehtaalle henkilökuntaa pakkaamoon/lähettämöön. Työ on fyysistä, mutta normikunnolla jaksaa. Tietokoneen pienimuotoinen käyttäminen kuuluu asiaan, joten se ei voi kovin paljon hirvittää.

Lähettämön työtehtävät sopivat niin miehille kuin naisille, nuoremmille kuin vanhemmille. Työ sujuu parhaiten suomeksi, mutta englanniksi tai venäjäksikin pärjätään. Perehdytämme ilman muuta tehtäviin.

Huolehdimme työturvallisuudesta, koska jokaisen kuuluu päästä töiden jälkeen kunnossa kotiin. Olemme savuton työpaikka ja kannustamme tumppaamaan lopullisesti.

Ota nopeasti yhteyttä!

Markus Lehti
Yksikönpäällikkö, HT Laser Keuruu
p. 050-4060 354
markus.lehti@htlaser.fi

 

HT Laser yrityksenä

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2018 liikevaihtomme oli 65 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia. www.htlaser.fi