Haemme HT Laser Tornioon tuotannon työntekijöitä

 

HT Laser Torniossa on avoinna paikkoja monitaitoisille tuotannon työntekijöille. Osaajia kaivataan erityisesti särmäyksen ja leikkauksen puolella. Pienessä yksikössä apua kaivataan usein myös muissa tuotannon tehtävissä kuten jatkojalostuksessa, pakkauksessa ja varastossa.

 

Kysy lisää!

Juha Riihimäki, yksikönpäällikkö
HT Laser Tornio

juha.riihimaki[at]htlaser.fi
p. 0400-548 981

 

 

HT Laser yrityksenä

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2018 liikevaihtomme oli 65 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia. www.htlaser.fi