Tervetuloa töihin HT Laser Vieremälle!

HT Laser Vieremän toiminta on vahvassa kasvussa. Yksikköä on laajennettu hiljattain rakentamalla 2 500 neliömetriä lisää tilaa. Lähikuukausina myös tehtaan  koneistuskapasiteetti kasvaa.

 

Haemme RekryKoulutuksen kautta uusia työntekijöitä

  • koneistajan
  • särmääjän
  • laserleikkaajan sekä
  • varastotyöntekijän tehtäviin.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa metalli- tai varastoalan koulutusta tai kokemusta. Riittää, että olet kiinnostunut toimimaan teknologia-alan työtehtävissä. Sinulla tulee olla valmius kehittää omaa osaamistasi ja omata hyvät ryhmässä toimimisen taidot.

Koulutus alkaa kuukauden mittaisella jaksolla, jossa opiskellaan kone- ja tuotantotekniikan perusteita, kuten piirustusten lukua, materiaalioppia sekä muita ammatillisia perusteita. Yhteisen kuukauden kestävän koulutusjakson jälkeen opiskelijoiden mahdollinen aiempi osaaminen tunnistetaan ja tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma, jolloin suuntautumisopinnot voivat alkaa henkilökohtaisia polkuja pitkin.

Sisällöt näihin koneistajan, särmääjän, laserleikkaajan sekä varastotyöntekijän koulutuksiin rakennetaan henkilökohtaisesti HT Laserin tarpeiden mukaan ja mukaillen valtakunnallisia ammatillisen koulutuksen opetussuunnitelmien ammattitaitovaatimuksia. Tarpeen mukaan käytetään myös laitevalmistajilta ostettua käyttökoulutusta.

 

Kuule HT Laser Vieremästä ja tarjolla olevista työtehtävistä lisää livenä to 23.5. klo 14

Osallistu MessiLive.fi -lähetykseen torstaina 23.5.2019 klo 14

netissä: messilive.fi tai
paikan päällä: TE-palvelut Messi, Karjalankatu 3, Iisalmi

Voit kysyä HT Laserista, työtehtävistä sekä koulutuksesta tarkemmin. Lähetyksessä HT Laser Vieremän yksikönpäällikkö Sami Tiikkainen kertoo lisätietoja ja vastaa kysymyksiin.

 

Hae mukaan RekryKoulutukseen!

Hakuohjeet ja hakemuksen jättäminen tapahtuvat TE-toimiston verkkopalvelussa

 

HT Laser yrityksenä

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2018 liikevaihtomme oli 65 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia. www.htlaser.fi