Hei metallialan ammattilainen – Tule töihin HT Laser Lappeenrannan yksikköön!

 

 

HT Laser Lappeenranta palvelee niin paikallisia kuin maailmanlaajuisia asiakkaita laadukkaana, joustavana ja modernina konepajana. Asiaan kuuluvien levyntyöstömenetelmien lisäksi keskitymme Lappeenrannassa laser- ja laserhybridihitsaukseen. Meillä pääset siis tekemään paitsi tuttuja hommia, myös kehittämään uutta.


Nyt etsimme ammattitaitoista LASERHITSAUSOPERAATTORIA JA HITSAAJAA

Työtehtäviisi kuuluvat laser- ja käsinhitsaustyöt sekä muut tarpeelliset tuotantoon liittyvät työt. Sinulla tulisi olla

  • metallialan perustutkinto (tai vastaavat tiedot),
  • käytännön työkokemusta ainakin MIG/MAG- ja/tai TIG-käsinhitsauksesta (muu osaaminen kuten särmääminen on eduksi) sekä
  • taito lukea teknisiä piirustuksia.

Laserhitsausoperaattorin tehtävään koulutamme, mutta käsinhitsauskokemus myös tähän tehtävään on ehdoton vaatimus. Tietokonetta ei voi meillä pelätä. Luontainen halu tehdä ripeästi laadukasta jälkeä on ehdoton etu. Sinulla on valmius tehdä vuorotyötä.

Olethan valmis kehittymään sekä itse ammattilaisena että kehittämään porukalla omaa toimintaamme! Työsopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana.

 

HT Laser Lappeenrannan 12 kW laserhitsausportaali

HT Laser on vakavarainen suomalainen perheyhtiö, jolla on Suomessa nyt seitsemän tuotantoyksikköä ja lisäksi Puolassa yksi. Meillä työskentelee yhteensä noin 400 ammattilaista. Tulet tekemään töitä laadukkailla työvälineillä, sillä satsaamme tehokkaaseen konekantaan. Suhtaudumme kannustavasti työntekijöidemme taitojen kehittämiseen.

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet yhdistää työ- ja perhe-elämä. Koska jokaisen tulee päästä töiden jälkeen kunnossa kotiin, huolehdimme työn turvallisuudesta. HT Laserin ammattilaisten keskuudessa tehdyn tutkimuksen mukaan meillä työ sujuu, esimiehet ovat helposti lähestyttäviä ja työn vaatimukset ovat sellaisia, että niihin tavallinen ihminen pystyy. HT Laser on savuton työpaikka.

Lue meistä lisää HT Laserin Facebook-sivulta!

 

Toivottavasti innostut ottamaan yhteyttä ja kysymään lisätietoja!

Kirjoita/soita: Lappeenrannan yksikönpäällikkö Anna Fellman, anna.fellman[at]htlaser.fi; p. 040-8404 310

 

Vapaamuotoiset, lyhyet hakemukset (liitteenä lyhyt CV ja palkkatoive) pyydän lähettämään 9. joulukuuta mennessä osoitteeseen: anna.fellman[at]htlaser.fi.

 

HT Laser Oy yrityksenä  

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa. 

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2019 liikevaihtomme oli 69 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. 

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia. 

www.htlaser.fi