HT Laser Keuruu on vireä, noin 150 henkilön työyhteisö Keuruun taajama-alueella Keski-Suomessa. Olemme dynaaminen ja kansainvälinen porukka, henkilökuntamme koostuu noin 10 eri kansallisuudesta. Tehtaan työkielet ovat suomi, englanti ja venäjä.

Palvelemme isoa joukkoa asiakkaita aina globaaleista omien alojensa markkinajohtajista paikallisiin pk-yrityksiin. Työturvallisuus on meille ykkösasia.

Arvostamme aktiivista työotetta ja moniosaamista, neuvokkuutta, aitoa kiinnostusta teknologiaan sekä hyvän työkaverin ominaisuuksia. Vuorotyövalmius tarvitaan.

Olemme ennen kaikkea joustava työnantaja. Isona talona pystymme tarjoamaan ison talon mahdollisuudet.

Voit tutustua HT Laseriin työnantajana yrityksemme esittelyvideolta sekä Facebook-sivultamme, joka on suunnattu erityisesti nykyisille ja tuleville työntekijöillemme.

 

HT Laser Keuruulla on jatkuva haku hitsaajille ja CNC-koneistajille

 

Olemme viime vuosina kasvattaneet ja kasvatamme hitsaus- ja koneistuskapasiteettiamme. Teemme töitä monipuolisilla, laadukkailla laitteilla.

Arvostamme:

  • Aitoa ammattitaitoa ja aikaisempaa hitsaus- ja koneistuskokemusta.
  • Teknisten piirustusten lukutaitoa
  • Halua oppia ja kehittää toimintaa yhdessä

 

Ota yhteyttä ja ilmoittele itsestäsi!

Mika Veija
Tuotantopäällikkö, HT Laser Keuruu
p. +358 (0)40 521 9370
mika.veija[at]htlaser.fi

 

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2020 liikevaihtomme oli 61 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.