TERVETULOA KESÄTÖIHIN JA -HARJOITTELUUN HT LASERILLE!

Alla yksikkökohtaiset lisätiedot ja yhteystiedot.

Voit tutustua HT Laseriin työpaikkana ja työyhteisönä myös esittelyvideostamme sekä nykyisille ja tuleville työntekijöille suunnatulla Facebook-sivullamme.

Varoitus: kesätyön hakeminen voi muuttaa elämäsi – moni on meille kesätöihin tullut ja sille tielle jäänyt!

 

HT Laser Kaarina

  • Tarjoamme kesätöitä useille henkilöille esim. laserleikkauksessa, särmäyksessä ja manuaalikoneistuksessa.
  • Palkkaamme kesätyöntekijöitä sitä mukaa kun löydämme soveltuvia. Ota yhteyttä viimeistään maaliskuun loppuun mennessä.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Heidi Lönnroth, työnjohto
heidi.lonnroth(at)htlaser.fi
p. 044-7888 672

 

HT Laser Keuruu

  • Tarjoamme kesätöitä useille henkilöille tuotannon työnjohdossa, eri tuotannon vaiheissa, lähettämössä ja tilauskäsittelyssä.
  • Kerro hakiessasi monettako vuotta opiskelet missä koulutusohjelmassa ja millaisista asioista olet kiinnostunut.
  • Palkkaamme kesätyöntekijöitä sitä mukaa kun löydämme soveltuvia. Ota yhteyttä viimeistään 4.3. mennessä.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Jukka Paulamäki, yksikönpäällikkö
jukka.paulamaki(at)htlaser.fi
p. 050-5693 265

 

HT Laser Tampere

  • Tampereen yksikön kesätyöpaikat on nyt täytetty, kiitos kaikille kiinnostuneille!

 

 

HT Laser Vaasa

  • Tarjoamme kesätöitä muutamalle henkilölle erilaisissa tuotannon ja logistiikan tehtävissä. Tehtävänkuvat räätälöidään osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Timo Wallius, yksikönpäällikkö
timo.wallius(at)htlaser.fi
p. 050-4499 302

 

HT Laser Lappeenrannassa, Torniossa ja Vieremällä ei ole auki varsinaisia kesätyöpaikkoja. Ilmoitamme, jos tilanne muuttuu!

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2021 liikevaihtomme oli 70 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. Kuulumme Nolla tapaturmaa -foorumiin ja olemme savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.