TERVETULOA KESÄTÖIHIN TAI TYÖHARJOITTELUUN HT LASERILLE!

Hakuaika kesätöihin on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta kesätöitämme kohtaan!

Kiinnostaisiko kesätyöt tai työharjoittelu metallialalla? Hae HT Laserille! Tällä hetkellä haemme kesätyöntekijöitä Keuruun ja Tampereen yksikköihimme – Vaasan yksikön kesätyöpaikat on jo täytetty. Paikkakuntakohtaiset tiedot työpaikoista hakuohjeineen löydät alta.

Tarkemmat työtehtävät määritellään kunkin valittavan kesätyöntekijän tai kesäharjoittelijan kanssa erikseen riippuen henkilön aiemmasta osaamisesta ja kiinnostuksenkohteista. Myös kesätöiden aloitusajankohta, kesto ja työaika sovitaan yhdessä valittavien henkilöiden kanssa.

HT Laserin Tornion, Vieremän, Lappeenrannan ja Kaarinan yksiköissä ei ole juuri nyt avoinna olevia kesätyöpaikkoja. Ilmoitamme, jos paikkoja avautuu.

 

HT Laser Oy yrityksenä

Mikäs paikka tämä HT Laser sitten oikein on? Olemme tänä vuonna 35-vuotisjuhlavuottamme viettävä perheyritys, joka toimii kahdeksalla eri paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Puolassa ja Ruotsissa. Työllistämme tällä hetkellä noin 450 teknologiateollisuuden ammattilaista.

Olemme teollisuuden järjestelmätoimittaja, jonka erikoisosaamista ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

Voit tutustua toimintaamme alta löytyvän esittelyvideon kautta:

HT Laser Keuruu

  • Haemme useita kesätyöntekijöitä tuotannon erilaisiin tehtäviin ja työvaiheisiin: tarjolla voi siis olla tehtäviä aina laserleikkauksesta ja särmäyksestä hitsaukseen, koneistukseen ja kokoonpanoon – lähettämötyöntekijöitä tai työnjohtotehtäviä unohtamatta.
  • Tarkemmat kesätyöntekijätarpeet selviävät kevään mittaan, joten kerro hakemuksessasi millaisista tehtävistä juuri sinä olisit kiinnostunut ja millaista koulutus- tai kokemustaustaa sinulta jo löytyy!

 

Yhteydenotot ja hakemusten lähetysosoite

Jesse Vähäsalo, tuotantopäällikkö
jesse.vahasalo@htlaser.fi
+358503379467

 

HT Laser Tampere

Tampereen yksikköömme haemme täysi-ikäisiä kesätyöntekijöitä seuraaviin tuotannon työvaiheisiin:

  • Laserleikkaaja: haemme ensisijaisesti henkilöä, jolta löytyy kokemusta laserleikkauskoneen operoinnista. Vaatimuksena on trukinajotaito.
  • Manuaalikoneistaja/särmääjä: tehtävässä on eduksi, jos sinulta löytyy jo kokemusta eritoten särmäyksestä.
  • Kokoonpanija: vaatimuksena tehtävässä on kuvanlukutaito.
  • Lähettämötyöntekijä: tehtävässä eduksi on logistiikka-alan opinnot ja vaatimuksena trukinajotaito.
  • Koneistaja: tehtävässä vaatimuksena on koneistustaito.

 

Yhteydenotot ja hakemusten lähetysosoite

tampere@htlaser.fi

 

HT Laser Vaasa

  • Vaasan yksikön kesätyöpaikat on täytetty ja valituille ilmoitettu henkilökohtaisesti. Uusia hakemuksia ei siten enää oteta vastaan. Kiitämme kaikkia hakijoita!

 

Hakuohjeet

Vapaamuotoisen hakemuksen voit jättää kunkin yksikön alle listattuun sähköpostiosoitteeseen. Otsikoi sähköpostisi otsikolla ”Kesätyöhakemus 2024”.

Kerrothan hakemuksessa esimerkiksi mahdollisesta työkokemuksestasi, koulutustaustasi tai muusta tehtävään liittyvästä osaamisestasi. Jos olet opiskelija, kerrothan monennenko vuoden opiskelija olet. Tarkenna myös, mistä avoinna olevista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Jos kaipaat lisätietoja avoinna olevista tehtävistä, ota ihmeessä puhelimitse yhteyttä sinua kiinnostavaan yksikköön!

Hakuaika kesätöihin päättyy 31.3.2024, mutta käymme läpi hakijoita jo hakuaikana ja saatamme palkata sopivia henkilöitä jo hakuajan puitteissa – haethan sinua kiinnostavaa paikkaa siis mahdollisimman pian!

Odotamme innolla hakemustasi. Tervetuloa töihin HT Laserille!