HT Laser Tornion tehdas on toiminut Torpin teollisuusalueelle jo vuodesta 2003. Valmistamme teräsosia teollisuuden tarpeisiin noin 15 hengen ammattilaisporukalla. Tärkeintä meille on kautta vuosien ollut asiakkaidemme joustava ja nopea palveleminen sekä tuotteidemme priimalaatu.

 

Pohjoisen Suomen teollisuudessa tapahtuu – niin myös HT Laser Tornion tehtaalla. Teemme kasvuloikan, kun muutamme alkuvuodesta 2022 suurempaan tehdaskiinteistöön. Edelleen pysymme Torpin teollisuusalueella. Kiinteistöä uudistetaan parhaillaan toimintaamme parhaiten palvelevaksi.

Uusilla tila- ja koneinvestoinneilla vastaamme entistä paremmin nykyisten ja tulevien asiakkaidemme tarpeisiin. Pian meiltä saa myös isoja levyosia suoraan HT Laser Torniossa tehtyinä!

Tilat ja koneasennukset valmistuvat parasta aikaa. Seuraavaksi tarvitsemme tekeviä käsipareja ja teräviä aivoja hyödyntämään niitä. Haemme HT Laser Tornioon useita uusia työntekijöitä monipuolisiin teknologiateollisuuden tehtäviin. Osa tuotannon työtehtävistä on vuorotyötä.

 

LASERLEIKKAAJA

 • Kokemus ei ole välttämätön, opastamme työhön. Metallialan taustasta on hyötyä.

 

SÄRMÄÄJÄ

 • Kokemus ei ole välttämätön, opastamme työhön. Metallialan taustasta on hyötyä, piirustusten lukutaitoa toivotaan.

 

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄ

 • Tehtäviin kuuluu tavaran liikkumisen varmistaminen eli pakkaamon ja lähettämön monipuoliset tehtävät.
 • Työ on luonteeltaan pääosin fyysistä, normikunnolla pärjää kyllä.
 • Trukkikortti plussaa, levyjä sekä osia liikutellaan tiuhaan.

 

METALLIOSAAJA

 • Etsimme neuvokasta ja omatoimista henkilöä, jolla pysyvät erilaiset työkalut kädessä ja jolla on jonkin verran kokemusta metallialan töistä. Teknisten piirustusten lukutaito on eduksi.
 • Työtehtäviisi kuuluvat monipuolisesti ja joustavasti erilaiset konepajatyöt sisältäen tarpeen ja kokemuksen mukaan mm. porausta, kierteytystä, viisteytystä, hiontaa ja erilaisia avustavia tehtäviä esim. särmäyksessä.

 

TILAUSKÄSITTELIJÄ/TUOTANNONOHJAAJA

 • Aluksi lähinnä tilauskäsittelyn ja tuotannon kuormituksen avustaviin tehtäviin, kasvamaan rautaiseksi ammattilaiseksi.
 • Käsittelet teknisiä piirustuksia ja luot niiden perusteella tilausrivejä tuotantoon. Metalliosien valmistuksen tuntemus auttaa, mutta ei ole välttämätöntä.
 • Työ sisältää asiakaspalvelua, joten kommunikoit sujuvasti puhelimessa ja sähköpostilla, ehkä myös ruotsiksi?
 • Säälliset IT-taidot pitää olla. Käytössämme on Visman L7-toiminnaohjausjärjestelmä, joka tulee olemaan tärkein työjuhtasi.

 

Olemme ennen kaikkea laadukasta asiakaspalvelua ja tiivistä yhteistyötä tekevä porukka. Yhteistyöhalu ja -kyky vievät jo puolimatkaan, loput oppii kyllä tehdessä. Olethan mukava ihminen ja viitsit nähdä vaivaa sen eteen, että niin asiakkaat kuin työkaverit onnistuvat omissa töissään.

 

Ota nopeasti yhteyttä!

Palkkaamme henkilöitä sitä mukaa kun kohtaamme sopivimmat. Runoilijaksi ei tarvitse ruveta eikä postitella CV:itä. Lähetä mielellään napakka sähköposti itsestäsi. Tunnistamme kyllä tekijät. Tarvittaessa voit myös soitella.

 

Voit tutustua HT Laseriin työnantajana myös Facebook-sivultamme.

Juha Riihimäki
Yksikönpäällikkö, HT Laser Tornio
p. 0400-548 981
juha.riihimaki[at]htlaser.fi

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2020 liikevaihtomme oli 61 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.