HUOM Paikat on täytetty ja tämä ilmoitus poistettu keväällä 2022 HT Laser Tornion tehdas on toiminut Torpin teollisuusalueelle jo vuodesta 2003. Valmistamme teräsosia teollisuuden tarpeisiin noin 15 hengen ammattilaisporukalla. Tärkeintä meille on kautta vuosien ollut asiakkaidemme joustava ja nopea palveleminen sekä tuotteidemme priimalaatu.

 

Pohjoisen Suomen teollisuudessa tapahtuu – niin myös HT Laser Tornion tehtaalla. Teemme kasvuloikan, kun muutamme alkuvuodesta 2022 suurempaan tehdaskiinteistöön. Edelleen pysymme Torpin teollisuusalueella. Kiinteistöä uudistetaan parhaillaan toimintaamme parhaiten palvelevaksi.

Uusilla tila- ja koneinvestoinneilla vastaamme entistä paremmin nykyisten ja tulevien asiakkaidemme tarpeisiin. Pian meiltä saa myös isoja levyosia suoraan HT Laser Torniossa tehtyinä!

Tilat ja koneasennukset valmistuvat parasta aikaa. Seuraavaksi tarvitsemme tekeviä käsipareja ja teräviä aivoja hyödyntämään niitä. Haemme HT Laser Tornioon useita uusia työntekijöitä monipuolisiin teknologiateollisuuden tehtäviin. Osa tuotannon työtehtävistä on vuorotyötä.

Tällä hetkellä haemme (tilanne päivitetty 10.12.2021)

 

SÄRMÄÄJIÄ

  • työnkuva metalliosien särmäys/taivutus (asensimme juuri uuden Bystronic Xpert pro 250/3100 särmäyspuristimen, ks. kuva; iso 8-metrinen Aliko Giant 1000 t on tilattu)
  • ymmärrät metallialan teknisiä piirustuksia
  • sinulla on tuntumaa metallialaan työn tai opiskelun kautta
  • olet innokas oppimaan miten metalli taipuu

Uutta särmäyspuristinta asennetaan HT Laser Tornion tehtaalla

 

TEKNINEN MYYJÄ

  • lasket tarjouksia ja luot tilausrivejä toiminnanohjausjärjestelmään (Visma L7)
  • hyvä asiakaspalvelu on sinulle kunnia-asia ja pystyt tuottamaan sitä kiireisemmässäkin tilanteessa
  • ymmärrät metallialan teknisiä piirustuksia
  • kommunikoit sujuvasti puhelimessa ja sähköpostilla, ruotsin ja/tai englannin kielen taito bonusta

 

Olemme ennen kaikkea laadukasta asiakaspalvelua ja tiivistä yhteistyötä tekevä porukka. Yhteistyöhalu ja -kyky vievät jo puolimatkaan, loput oppii kyllä tehdessä. Olethan mukava ihminen ja viitsit nähdä vaivaa sen eteen, että niin asiakkaat kuin työkaverit onnistuvat omissa töissään.

 

Ota nopeasti yhteyttä!

Palkkaamme henkilöitä sitä mukaa kun kohtaamme sopivimmat. Runoilijaksi ei tarvitse ruveta eikä postitella CV:itä. Lähetä mielellään napakka sähköposti itsestäsi. Tunnistamme kyllä tekijät. Tarvittaessa voit myös soitella.

 

Voit tutustua HT Laseriin työnantajana myös Facebook-sivultamme.

Juha Riihimäki
Yksikönpäällikkö, HT Laser Tornio
p. 0400-548 981
juha.riihimaki[at]htlaser.fi

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2020 liikevaihtomme oli 61 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.