rekrykoulutus

 

Kuvaus

Haemme kahdeksaa henkilöä koulutettavaksi levyseppähitsaajiksi yhteistyössä Pirkanmaan TE-palveluiden, HT Laser Oy:n, Javasko Oy:n ja Oriveden Ohutlevytekniikka Oy:n kanssa. Koulutuksen kohderyhmänä ovat alalle soveltuvat työttömät ja työttömyysuhan alaiset henkilöt, joilla on katsottu olevan koulutustarve.

– Lue lisätietoja Keuruulla sijaitsevasta HT Laser Oy:sta osoitteessa www.htlaser.fi .
– Lue lisätietoja Vilppulassa sijaisevasta Javasko Oy:sta osoitteessa www.javasko.fi .
– Lue lisätietoja Jäminkipohjassa sijaitsevasta Oriveden Ohutlevytekniikka Oy:sta osoitteessa www.ohutlevytekniikka.fi .

Lisätiedot

Tule tutustumaan yrityksiin ja työtehtäviin infopäivänä! Ilmoittaudu infotilaisuuteen etukäteen sähköpostitse osoitteella sami.heikkila[at]lhkk.fi. Kerro viestissäsi, mihin yritykseen tai yrityksiin olet tulossa ja saat paluupostina infotilaisuuden turvallisuusohjeet.

Perjantaina 30.10.2020 klo 10-11, ETÄNÄ

Koulutuksen lähtötasovaatimukset
Alan aikaisempi työkokemus, koulutus tai harrastaneisuus katsotaan eduksi. Odotamme sinulta hyvää suomenkielentaitoa, asennetta ja motivaatiota oppia uutta sekä halua työskennellä metalliteollisuuden palveluksessa. Koulutus antaa hyvät valmiuden toimia hitsaajan työtehtävässä. Hitsaustaidon lisäksi matkan varrella tarttuu uteliaalle ja motivoituneelle paljon oppia materiaaleista ja valmistustekniikoista yleisesti.

Koulutuksen toteutus, sisältö ja kesto
Koulutuksen pääpaino on tehdasmaisessa tekemisessä, jossa käytännön osuus on hallitseva. Kaiken tavoitteena on itsenäinen, ongelmanratkaisukykyinen ja laadukas työskentely levyseppähitsaajan/hitsaajan työtehtävissä. Koulutukseen sisältyvän työssäoppimisen tarkoituksena on työllistyä yrityksen tehtäviin. Koulutus järjestetään Mänttä-Vilppulassa ajalla 16.11.2020-11.2.2021.

Opiskelun osa-alueet ovat
– työturvallisuus, ensiapu, pätevyydet,
– hitsausmenetelmien teoriaa,
– materiaalioppi,
– laatu,
– tekninen piirustus,
– yritysten tuotteet,
– hitsausharjoitukset ja
– työssäoppiminen yrityksessä.

Koulutukseen hakeminen ja valinta

Täytä hakemus sivulla:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/694941?searchPhrase=levysepp%C3%A4hit&locations=Pirkanmaa&announced=0&sort=1

Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten täytä hakemuksesi huolellisesti. Kerro hakemuksesi tarkemmissa perusteluissa kiinnostuksestasi koulutukseen ja aikaisemmasta kokemuksestasi alalta. Tutustu huolella rekrytoivaan koulutukseen osallistuviin työnantajiin ja ilmoita hakemuksessasi ne työnantajat, joiden tehtäviin työllistymisestä olet kiinnostunut. Jos olet hakenut samaan aikaan myös muihin työvoimakoulutuksiin, merkitse koulutukset tärkeysjärjestykseen. Ylä-Pirkanmaan seudun ulkopuolelta hakevien tulee lisäksi itse selvittää, kuinka opiskelun aikainen majoitus järjestyy. Oppilaitoksella ei ole asuntolaa.

Seuraa hakemuksesi tilannetta ja tarkista valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi .
– Koulutuksen esivalinta tehdään 2.11.2020. Esivalinnassa valitaan haastatteluun kutsuttavat henkilöt.
– Valintahaastattelut pidetään viikon 45 aikana.
– Koulutus alkaa 16.11.2020.

Lisätietoja koulutuksesta
Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15, puhelimitse 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta[at]te-toimisto.fi . Koulutusneuvonnan löydät myös Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta .

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja kulukorvausta. Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät osoitteesta http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/ammatinvalinta_koulutus/tyovoimakoulutus/haku_ja_valinta/ . Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa.

Koulutuksen yhteyshenkilöt
– Javasko Oy, henkilöstöpäällikkö Päivi Kansanaho, puh. 050 402 9002, paivi.kansanaho[at]javasko.fi.
– HT Laser Oy, varatoimitusjohtaja Markus Lehti, puh. 050 4060 354, markus.lehti[at]htlaser.fi.
– Oriveden Ohutlevytekniikka Oy, tuotantopäällikkö Tomi Saarinen, puh. 0400 819 951, tomi.saarinen[at]ohutlevytekniikka.fi.
– Pirkanmaan TE-toimiston yrityspalvelut, asiantuntija Jari Hintsanen, puh. 0295 045 692, jari.hintsanen[at]te-toimisto.fi.