Tämä työpaikkailmoitus ei ole enää voimassa.

Kuvassa on HT Laser Tampereen toimipiste ilmasta kuvattuna

Haemme myyntipäällikköä teknisen ratkaisumyynnin pariin

HT Laser on vuonna 1989 perustettu metalliteollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2022 liikevaihtomme oli 92,7 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser palkittiin “Vuoden alihankkija 2022”- palkinnolla.

Millainen rooli on kyseessä?

Tehtävässä olet vastuussa olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisestä ja sitä kautta myynnin kasvattamisesta – rooli sisältää myös uusasiakashankintaa. Ymmärrät vanhojen asiakkaiden nykytilanteen ja sinulla on näkemystä ohjata yhteistyötä kohti asiakkaille tärkeitä tulevaisuuden tavoitteita. Havainnoit aktiivisesti lisämyynnille tarjoutuvia paikkoja ja vastaat itsenäisellä ja asiantuntevalla tavalla koko myyntiprosessista aina aktiivisesta asiakaskontaktoinnista tarjousten laadintaan ja kauppoihin johtaviin sopimusneuvotteluihin asti. Näiden lisäksi tehtävään kuuluu myös myyntiprojektien valvontaa sekä jälkikalkylointia. Toimialueenasi on Pirkanmaa ja tulet työskentelemään Tampereen yksikössä.

Millaista osaamista tehtävässä menestyminen edellyttää?

Tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi odotamme sinulta näyttöjä B2B-myynnistä, asiakkuuksien kehittämisestä ja uusasiakashankinnasta. Odotamme sinulta kykyä tunnistaa asiakastarpeita ja hahmottaa kokonaisuuksia, jotta pystyt ohjaamaan myyntiprojekteja asiakkaiden tavoitteiden vaatimaan suuntaan. Tehtävässä vaaditaan toimialatuntemusta konepajateollisuudesta, teknistä osaamista sekä hinnoittelukykyä. Olet aloitekykyinen, systemaattinen ja sopivasti rohkea, jolle mantra: ”minä ratkaisen tämän” sopii suuhun kuin nenä päähän. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pärjäät hyvin sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaiden kanssa. Kielitaitovaatimuksena on suomi ja englanti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tulet työllistymään vakituiseen työsuhteeseen menestyvään, kotimaiseen perheyritykseen. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme ja kannustammekin työntekijöitämme kouluttautumaan ja kehittymään.  Pääset osaksi mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä, jossa tuetaan toinen toistaan. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka, joka määräytyy kokemuksen mukaan. Henkilöstöeduista mainittakoon muun muassa kattava työterveyshuolto, e-passi ja työsuhdepolkupyörä. Vaikka työskentelypisteesi sijaitsee Tampereen yksikössä, voit työskennellä joustavasti myös etänä oman kalenterisi ja asiakastapaamistesi niin salliessa.

Mitä seuraavaksi?

Hakemuksen pääset jättämään tämän linkin kautta. Hakuaika päättyy 9.10.2023.

ValtaGroup toimii HT Laserin rekrytointikumppanina ja hoitaa hakemusten käsittelyt, ensivaiheen haastattelut ja lisätietojen antamisen. Mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää rekrytointiprosessista, olehan yhteydessä ValtaGroupissa Olli-Pekka Niemitaloon, p. +358 40 073 6273 tai lähetä sähköpostia: olli-pekka.niemitalo@valtagroup.fi.