Ilmakuva HT Laser Kaarinan yksiköstä

Tämä ilmoitus on julkaistu 26.4.2022. Paikka on täytetty ja ilmoitus on poistettu 16.5.2022.

 

Haemme TUOTANNONSUUNNITTELIJAA HT Laser Kaarinaan

 

Järjestimme puolestasi työnantajahaastattelun, ole hyvä! Yksikönpäällikkö Ari Hahla vastasi yleisimpiin kysymyksiin.

 

Miksi minun tulisi kiinnostua tästä paikasta?

Olemme itse innostuneita tästä ja kehtaamme suositella, koska kyseessä on asiakkaidemme hyvän palvelun ja koko Kaarinan yksikön kannalta merkityksellinen rooli. Pääset oikeasti edelleen kehittämään toimintatapoja.

 

Mitä tehtäviin kuuluu?

Toimit HT Laser Kaarinan yksikön tuotannonsuunnittelijana sekä noin kymmenen hengen  logistiikkatiimin esihenkilönä. Vastaat tehtaan materiaalivirran hallinnasta ja koko logistiikkatoiminnosta yhteistyössä työnjohdon kanssa. Lisäksi huolehdit tuotannon kapasiteetin hallinnasta ja suunnittelusta sekä töiden hienokuormituksesta linjoille. Työskentelet jatkuvassa tiiviissä yhteistyössä niin oston, myynnin kuin muiden HT Laserin yksiköiden kanssa.

 

Kuulostaa melko laajalta tehtäväkentältä. Etsittekö yli-ihmistä?

Mikään fakiiri ei todellakaan tarvitse olla. Tehtävä on suunniteltu ja se organisoidaan niin, että siinä tavan ammattilainen selviää ja menestyy. Meillä on joustavat työjärjestelyt joilla varmistamme, että työ- ja muu elämä on mahdollista yhteensovittaa. Tästä olemme yhtiönä saaneet hyvää palautetta myös säännöllisissä työtyytyväisyyskyselyissämme.

 

Mistä tiedän, että onnistuin?

Asiakkaidemme tyytyväisyydestä. Päämittari on selkeä: yksikkömme toimitusvarmuus. Yhdessä onnistuminen on nähtävissä siitä välittömästi joka päivä. Kotiin mennessä ei tarvitse pohtia, onko työllä merkitystä.

 

Minkälaista henkilöä haette?

Teimme listan edellytyksistä:

  • tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esim. tuotantotalouden insinööri
  • hyvät tietotekniset valmiudet
  • hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukyky
  • erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä  englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen

Lisäksi arvostamme:

  • 3-5 vuoden kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä teollisuuden toimialoilta sekä tuotannonohjausjärjestelmistä (meillä käytössä Visma L7)
  • Vastuunottokykyä sekä itsenäistä, toimeen tarttuvaa ja järjestelmällistä otetta tekemiseen
  • Kehitysmyönteisiä tiimityöskentelijöitä
  • Lean-osaamista ja kokemusta, tarvittaessa koulutamme aiheeseen. Toimimme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti lean-filosofian mukaan.

 

Mitä maksatte?

Ammattilaiselle kilpailukykyinen palkkaus.

 

Entä muut edut?

Laajat työterveyspalvelut, totta kai. Ruumiin ja mielen kunnossa pitämiseen tarjoamme vakituiselle henkilökunnallemme fysioterapeutin säännölliset ergonomiatsekkaukset, 150 euron vuosittaisen ePassi-virikeseteliedun sekä työsuhdepyöräedun. Koko vakiväkemme on myös tulospalkkiojärjestelmän piirissä.

 

Miten teille pääsee?

HT Laser Kaarina sijaitsee Rakentajantien ja Kaarinantien risteyksessä, johon pääsee oikein hyvin julkisilla. Työsuhdepyöräetu takaa vehkeet työmatkapyöräilyyn. Parkkipaikkoja on. Esimerkin vuoksi: Turun keskustasta on meille 9 km. Jos olet eväitä syövää sorttia: rakennamme parhaillaan uutta, viihtyisää taukotilaa. Jos et ole, aivan lähellä on useampikin hyvä lounaspaikka.

 

Millainen HT Laser Kaarina on työyhteisönä?

Menemme koko ajan eteenpäin monella eri rintamalla: sekä tuotannon kasvun ja koneinvestointien että turvallisuuden, prosessien, tietojärjestelmien, yhteistyön ja työympäristön kehittäminen saralla. Olemme kaikki hyvin hands-on ihmisiä. HT Laser Kaarinassa työskentelee tällä hetkellä noin 70 henkilöä ja olemme myös kansainvälinen työyhteisö. Viestimme aktiivisesti ja avoimesti ja panostamme esihenkilötyöhön ja sen kehittämiseen.

 

Onko jotain muuta, mitä minun tulisi tietää?

Kysy lisätietoja ja ilmoittele itsestäsi pian, kuitenkin 13.5. mennessä. Nappaamme kiinni heti kun sopiva löytyy.

 

 

Tervetuloa HT Laser Kaarinan tiimiin!

Ari Hahla, yksikönpäällikkö

ari.hahla(at)htlaser.fi

+358 50 566 8229

 

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä), Ruotsissa sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2021 liikevaihtomme oli 70 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.