Ilmakuva HT Laser Kaarinan yksiköstä

Tämä ilmoitus on julkaistu 16.5.2022. Paikka on täytetty ja ilmoitus poistettu 1.6.2022.

 

Haemme leikkauksen ja särmäyksen TYÖNJOHTAJAA HT Laser Kaarinaan

 

Säästimme aikaasi ja järjestimme työnantajahaastattelun. Tässä yksikönpäällikkö Ari Hahlan vastaukset yleisimpiin kysymyksiin, ole hyvä!

 

Miksi minun tulisi kiinnostua tästä paikasta?

Leikkaaminen ja särmääminen ovat useimmiten ensimmäiset varsinaisen tuotannon työvaiheet ja siten oleelliset koko yksikkömme toiminnan ja asiakkaidemme tyytyväisyyden kannalta. Kun nämä vaiheet toteutetaan turvallisesti, hyvällä laadulla ja aikataulussa, meillä on kaikki onnistumisen mahdollisuudet. Leikkaamme monipuolisesti eri materiaaleja niin laserilla, vedellä kuin polttoleikkauksella, eli kyllästymään et pääse. Särmäyspuristimia meillä on kuusi kappaletta aina kahdeksan metrin työleveyteen asti. Tiimisi muodostaa merkittävän osan koko HT Laser Kaarinan henkilökunnasta.

 

Mitä tehtäviin kuuluu?

Toimit HT Laserin Kaarinan yksikössä työnjohtajana vastaten leikkaus- ja särmäysprosesseista ja sitä kautta osaltasi asiakkaidemme tyytyväisyydestä. Tiimissäsi työskentelee noin 25 ammattilaista, joille toimit esihenkilönä ja tuotat esihenkilöpalvelut. Lisäksi huolehdit vastuualueesi kapasiteetin hallinnasta ja suunnittelusta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä läpi organisaatiorajojen niin tuotannonsuunnittelun, oston, myynnin kuin muiden HT Laserin yksiköiden suuntaan.

 

Minkälaista henkilöä haette?

Teimme listan edellytyksistä:

  • tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esim. kone- ja metallitekniikan insinööri
  • hyvät tietotekniset valmiudet
  • esihenkilökokemus
  • hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukyky
  • erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, englannin hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen

 

Mitä maksatte?

Ammattilaiselle kilpailukykyinen palkkaus.

 

Entä muut edut?

Laajat työterveyspalvelut, totta kai. Ruumiin ja mielen kunnossa pitämiseksi tarjoamme vakituiselle henkilökunnallemme fysioterapeutin säännölliset ergonomiatsekkaukset, 150 euron vuosittaisen ePassi-virikeseteliedun sekä työsuhdepyöräedun. Koko vakiväkemme on myös tulospalkkiojärjestelmän piirissä.

 

Miten teille pääsee?

HT Laser Kaarina sijaitsee Rakentajantien ja Kaarinantien risteyksessä, johon pääsee oikein hyvin julkisilla. Työsuhdepyöräetu takaa vehkeet työmatkapyöräilyyn. Parkkipaikkoja on. Esimerkin vuoksi: Turun keskustasta on meille 9 km. Jos olet eväitä syövää sorttia: rakennamme parhaillaan uutta, viihtyisää taukotilaa. Jos et ole, aivan lähellä on useampikin hyvä lounaspaikka.

 

Millainen HT Laser Kaarina on työyhteisönä?

Menemme koko ajan eteenpäin monella eri rintamalla: sekä tuotannon kasvun ja koneinvestointien että turvallisuuden, prosessien, tietojärjestelmien, yhteistyön ja työympäristön kehittämisen saralla. Olemme kaikki hyvin hands-on ihmisiä. HT Laser Kaarinassa työskentelee tällä hetkellä noin 70 henkilöä ja olemme myös kansainvälinen työyhteisö. Meillä on joustavat työjärjestelyt joilla varmistamme, että työ- ja muu elämä on mahdollista yhteensovittaa. Tästä olemme yhtiönä saaneet hyvää palautetta myös säännöllisissä työtyytyväisyyskyselyissämme. Viestimme aktiivisesti ja avoimesti ja panostamme esihenkilötyöhön ja sen kehittämiseen.

 

Onko jotain muuta, mitä minun tulisi tietää?

Kysy lisätietoja ja ilmoittele itsestäsi pian, kuitenkin toukokuun 2022 loppuun mennessä. Nappaamme kiinni heti kun sopiva henkilö löytyy.

 

 

Tervetuloa HT Laser Kaarinan tiimiin!

Ari Hahla, yksikönpäällikkö

ari.hahla(at)htlaser.fi

+358 50 566 8229

 

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä), Ruotsissa sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2021 liikevaihtomme oli 70 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.