Uusia investointeja: Mazak Integrex -monitoimisorvi

 

Navat, akselit, laipat – kaikki pyörähdyskappaleet kustannustehokkaasti uudella monitoimisorvilla

Mazak Integrex i-250H S monitoimisorvi saapui HT Laser Keuruulle keväällä 2022. Koneinvestoinnin myötä CNC-sorvauksen jyrsintehomme moninkertaistui ja pyörähdyskappaleille päästään hyödyntämään 5-akselityöstöä.

Suurin pyörintä-/sorvaushalkaisija johteiden päällä 670 mm, max sorvauspituus 1 569 mm. 74-paikkainen työkalumakasiini mahdollistaa turvalliset, nopeat työkaluvaihdot. Ohjauksen tekoälyn myötä ohjelmointiin käytettävä aika putoaa radikaalisti totutusta. Käytössä on GibbsCAM.

HT Laser Keuruulla on jo käytössä sorvauskeskus Mazak Quick Turn 250MSY tankoautomaatilla.

KATSO LYHYT VIDEO – MAZAK INTEGREX MONITOIMISORVI

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Lauri Leppänen
Myyntipäällikkö, HT Laser Keuruu
lauri.leppanen(at)htlaser.fi
p. +358 (0)40 9623 281

 

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä), Ruotsissa sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2021 liikevaihtomme oli 70 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.