HT Laser Oy - Levyn käsittelyä leikkauksesta jatkojalostukseen ja järjestelmätoimituksiin

palvelut

Huomioimme HT Laserissa asiakkaidemme tarpeet ja palvelemme jopa 24h toimitusajalla.
Valmistamamme eräkoot vaihtelevat yhdestä kappaleesta ylöspäin. Täysi palvelukokonaisuus sisältää tuotannollistamisen, valmistuksen ja varastoinnin.

LUE LISÄÄ ...

menetelmat

Nykyaikainen ja kattava konekantamme mahdollistaa täsmälliset toimitusajat suurillekin valmistuserille.
Jatkuvat koneinvestoinnit ja valmistusmenetelmien kehitys ovat perustamme laadukkaiden ja kilpailukykyisten tuotteiden valmistuksessa.

LUE LISÄÄ ...

tuotanto

Toimimme Suomessa seitsemällä eri paikkakunnalla – aina lähelläsi.  Sopimusasiakkaillemme tarjoamme myös valmistamiemme tuotteiden varastoinnin.

LUE LISÄÄ ...

 

LEVYN KÄSITTELYÄ LEIKKAUKSESTA JATKOJALOSTUKSEEN JA JÄRJESTELMÄTOIMITUKSIIN

HT Laser Oy:n jo 26 vuotta kestänyt menestys ja kasvu on aina perustunut siihen, että olemme lähellä asiakkaitamme. Valtakunnallisuutemme ansiosta voimme palvella sinua paikallisesti, nopeasti ja joustavasti. Tarvittava tuki kaikkiin tuotannon tilanteisiin löytyy koko maan kattavasta verkostosta; tuotteestasi pitää huolen 8 tehdastamme ja lähes 300 ammattilaisen henkilökunta.

Kun on aika siirtyä hakemaan kasvua Suomen rajojen ulkopuolelta, valjastamme avuksesi Puolan tehtaamme. Se palvelee samalla laadulla ja toimitustäsmällisyydellä kuin jokainen yksikkömme Suomessa. HT Laserin laadun takeena ovat täysin uudet teknologiat ja prosessit, joista vastaavat osaavat ammattilaisemme.

palveluksessanne

Palveluksessasi

Palvelemme paikallisesti, jolloin oma yhteyshenkilösi
on aina lähellä sinua.

 

HT Laser Oy • 010 7745 000 • info@htlaser.fi

p+web®